SS501 Grubu, “Türkiye’de Hayata Dokun Konseri” Projesine Siz de Destek Olun !



SS501 PROJESİ
SS501 (Double S 501 olarak okunur), Güney Kore'li K-pop, Mandopop, dans, hip hop, R&B, trot tarzında müzik yapan ve 2005 yılının sonlarında çıkmış bir gruptur. Yardımseverlikleri ile bizleri kendisine hayran bırakan grubun, Hayata Dokun Kadın Organizasyonu kapsamında Türkiye'ye getirilmesi hedefleniyor.
Konserden elde edilecek finansal gelir ile daha çok kadına ulaşmak ve yardım etmek amaçlanmaktadır.Sosyal Medya'da şimdiden yankı bulmaya başlayan ve 'TripleS' adı verilen hayran kitlesinin büyük bir heyecan duyduğu bu projeye destek vermek isteyenler; Facebook'ta Hayata Dokun'un özel olarak hazırladığı notu paylaşabilir,  Twitter'da TT listesine alınması amacıyla #SS501 TT'sini kullanarak destek verebilirler.
SS501 Hakkında
Güney Kore, Seul kökenli grup "Snow Prince" olarak 2005'in sonlarında çıkmıştır. 2006'nın çoğunu aktif olmayarak geçiren grupun aslında büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu ve ilk hayranlarıyla Nisan ayında Japonya'da görüsmüşlerdi. Temmuz-Eylül 2006 aralarında ilk konserlerini de vermişlerdir. Seul, Busan ve Daegu'da (Güney Kore), ve Osaka (Japonya). 2006'nın sonlarında Güney Kore'ye geri dönüp ilk gerçek albümlerinin çalışmalarına başlayan grubun, 10 Kasım'da albümleri çıkmıştır. "Unlock" ve "Four Chance" de o albümde olan parçalar arasında. 600'üncü günlerinde (26 Ocak, 2007) SBS İnkı Gayo'da "Four Chance" şarkısıyla da ödül kazanmışlardır.
Bu projeye vereceğiniz her destek ile bir 'Kadın'ın ve bir 'Çocuk'un hayatına dokunabileceğinizi unutmayın!
KAYNAKLAR:
http://tr.wikipedia.org/wiki/SS501


www.hayatadokun.net 'den alınmıştır.

Comments

Popular posts from this blog

Kadınların İş Hayatında Karşılaştıkları Sorunlar – III: İstihdam Edilmiş Kadın İşgücünde Cam Tavan : (Glass Ceiling) Sendromu

Kadınların Çalışma Hayatında Karşılaştıkları Sorunlar - I: Cinsiyete Dayalı Sorunlar

Ayran da İyidir, Rakıdan Sonra İyi Gider