Çocuklar için Sevgi Treni 15 Ekim’de İstanbul’dan Yola Çıkıyor


Sevgili Hayata Dokun Gönüllüleri,

Size “Sevgi Treni” Kampanyasından bahsetmek istiyor ve Sevgi Treniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ihtiyacı olan çocuklara yardım elimizi uzatmak için işbirliğimize katılmanızı rica ediyorum.

Sevgi Treni, ülkemizin ihtiyacı olan illerindeki çocuklara kitap, kıyafet ve enstrüman taşıyacak ve 15 Ekim’de İstanbul’dan yola çıkacak. Bu kampanyaya biz de Hayata Dokun Ekibi olarak destek veriyoruz.

Sevgi Treni, liseden sınıf arkadaşım müzisyen Burcu Ersöz’ce organize edilmektedir. Kendisine 532 378 1405’ten ulaşabilirsiniz. Burcu, bu konuda kolları sıvamış ve sosyal medya kanallarında aşağıda vereceğim adrese ürünleri toplayarak sevgi trenine teslim etme işini üstlenmiştir.

Sevgi Treni, 15 Ekim’de yola çıkacaktır. Sosyal Medya kanalıyla başlayacağımız kampanyaya desteklerinizi ve bulabildiğiniz “Kullanılabilecek” hediyelerinizi Burcu Ersöz’e göndererek işbirliğimize desteklerinizi rica ederim.

Sevgilerimle.

Evrim Gözener
Yönetim Kurulu Başkanı
Ürünler: Kıyafet, Kitap, Mont, Çorap, Kazak… vb. Çocuk Malzemeleri, boya kalemleri, oyuncak ve Enstruman

Teslim Edilecek Kişi ve Teslimat Adresi:
Burcu Ersöz
Tekel C. Eskibostan S. Yunus Sitesi B Blok No.5 D.1
Atalar – Kartal

www.hayatadokun.net'ten alınmıştır.

Comments

Popular posts from this blog

Kadınların İş Hayatında Karşılaştıkları Sorunlar – III: İstihdam Edilmiş Kadın İşgücünde Cam Tavan : (Glass Ceiling) Sendromu

Kadınların Çalışma Hayatında Karşılaştıkları Sorunlar - I: Cinsiyete Dayalı Sorunlar

Ayran da İyidir, Rakıdan Sonra İyi Gider